fbpx

Sadelstigen 30

Nu är äntligen en av de större prisvärda arkitekthusen färdig för försäljning.
Fastigheten har ett mycket bra läge med fin utsikt mot terrängbana och vattendammar, baksidan gränsar mot natur / skog utan direkt insyn från grannar.

Huset har en unik planlösning med stora fina fönsterpartier som ger ett härligt ljus i hela huset. Bostaden passar utmärkt för alla, den stora familjen, unga paret, du som jobbar hemma eller är pensionär.

Entrén är välkomnande till en rymlig hall med tre platsbyggda garderobsväggar med skjutdörrar. Från hall möts man av den inbjudande sällskapsytan med öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum/sällskapsdel. Via glasdörrar som öppnas mot den rogivande altan förlängs sällskapsytan, altan ansluter till plan och fin gräsmatta.
Innanför allrum finns ett rum som är lämpligt som bibliotek/kontor eller sovrum.
På entréplan finns ytterligare ett stort sovrum ”master bedroom” med garderobsvägg och utgång till altan. Ett helkaklat badrum med både dusch och badkar, en separat tvättstuga med groventre’ samt en gäst WC.

En stilren trappa tar dig till övervåningen som erbjuder tre sovrum varav två med vädringsbalkong, ett helkaklat badrum med dusch. Det finns även en vindsvåning med fönster och förberett för att lägga golv och måla väggar, eluttag finns. ”Ej full takhöjd”.

Läs mer på Hemnet →

 

 

 


 

 


 


Bilder: