fbpx

Kommunikationer

Runsten Village ligger 13km från Flemingsberg Pendeltågstation och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, samt 12km fån Tullinge Station. Runsten Village har en egen Skyttelbuss på vardagar, som med 7 turer/dag trafikerar:

Tullinge Station – Ridhusvägen 1 -Hovstigen -Brf Ängen -Runsten C

Du bokar Runstens skyttelbuss för resor till och från Runsten genom att ladda ner appen “Skyttelbuss” där appar finns eller gå till https://buss.runstenvillage.com/ för att se tidtabeller och boka!

Bussresan kostar inget utan är en tjänst för dig som bor eller besöker området. Vid sjukdom eller speciella tillfällen kan vissa turer behöva ställas in. Det utgår ingen regegaranti eller ersättning vid uteblivna turer.

Under Jul- och sommarsemester är det uppehåll och bussen trafikerar inte.