Runsten 145

I sammarbete med Anebyhusgruppen har vi tagit fram en väldigt trevlig och prisvärd husmodell.

Vi har redan byggt sex av dessa 2-planshus på 145 kvm med väl genomtänkt planlösning och hög kvalitet. OBS, endast ett kvar till försäljning, inflytt 2022/23. Entréplan med stora sociala ytor, kök och vardagsrum på nästan 60 kvm. Tvättstuga med groventré och badrum med kakel/klinker. Kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och genomgående parkettgolv i alla rum. Övre plan med ytterligare ett badrum med kakel/klinker, klädkammare, allrum och 3 sovrum.

Eftersom vi bygger flera hus i området har vi fått ner produktionskostnaden och inkluderat hög standard i grundutförandet. Ni slipper dyra tillval för att komma upp till den nivå de flesta förväntar sig av ett nytt hus. I dessa attraktiva priser ingår en mysig braskamin och en altan på ca 40kvm. Köp till ett skönt badkar eller bara flytta in precis som det är!

Inga dolda kostnader utan i totalkostnaden ingår kostnad för tomt, extra markarbeten och anslutningsavgifter för VA & el. Priserna är fasta och husen är inflyttningsklara. Först till kvarn! Behöver ni fler rum kan extra kontor eller sovrum på både undre och övre plan enkelt byggas till enligt planbeskrivningen nedan.

För mer information om Runsten 145, kontakta Martin Björshammar på Anebyhusgruppen: 076-394 61 13, martin.bjorshammar@anebyhusgruppen.se