Runsten 145

I sammarbete med Anebyhusgruppen har vi tagit fram en väldigt trevlig och prisvärd husmodell.

Vi planerar för sju stycken 2-planshus på 145 kvm med väl genomtänkt planlösning och hög kvalitet. Entréplan med stora sociala ytor, kök och vardagsrum på nästan 60 kvm. Tvättstuga med groventré och badrum med kakel/klinker. Kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och genomgående parkettgolv i alla rum. Övre plan med ytterligare ett badrum med kakel/klinker, klädkammare, allrum och 3 sovrum.

Eftersom vi bygger flera hus i området har vi fått ner produktionskostnaden och inkluderat hög standard i grundutförandet. Ni slipper dyra tillval för att komma upp till den nivå de flesta förväntar sig av ett nytt hus. Med dessa attraktiva priser kan ni istället lägga till en mysig braskamin, ett skönt badkar eller bara flytta in precis som det är!

Inga dolda kostnader utan i totalkostnaden ingår kostnad för tomt, extra markarbeten och anslutningsavgifter för VA & el. Priserna är fasta och husen är inflyttningsklara ett år efter avtalsdatum. Först till kvarn! Extra sovrum på både undre och övre plan finns som möjligt tillval enl. planbeskrivningen nedan.

För mer information om Runsten 145, kontakta Martin Björshammar på Anebyhusgruppen: 076-394 61 13, martin.bjorshammar@anebyhusgruppen.se